Skal være teknologisk ledestjerne - Din fremtid
Innholdsmarkedsføring fra Kaiman

Årlig innkrevd beløp fra Statens Innkrevingssentral er nesten fire milliarder kroner. Det stilles derfor svært høye krav til IT-systemene.

– Vi sørger for at pengeinnkrevingen blir gjort på en så human og effektiv måte som mulig. Årlig innkrevd beløp fra SI er nesten fire milliarder kroner. Det stilles derfor svært høye krav til IT-systemene her, forklarer Anita Gjesbakk, avdelingsdirektør i SIs driftssentral, som har ansvaret for utvikling, forvaltning, drift og support av alle IT-systemene internt, samt hos flere eksterne kunder.

Les mer om SI

Kompetanserikt IT-miljø

SI kan by på spennende oppgaver i et kompetanserikt IT-miljø, sier Anita Gjesbakk.

SI kan by på spennende oppgaver i et kompetanserikt IT-miljø, sier Anita Gjesbakk.

Statens Innkrevingssentral har siden etableringen i 1990 vokst til en etat med over 370 ansatte, hvorav 80 jobber på Driftssentralen. Herfra leverer de et stort antall tjenester, samtidig som de ligger i front innen teknologisk nyvinning.

– Denne satsingen er spesielt viktig i dagens samfunn, der stadig mer kommunikasjon digitaliseres og automatiseres. SI kan by på spennende oppgaver i et kompetanserikt IT-miljø, og vi ønsker at det beste IT-personellet skal være med på vårt lag, inviterer Gjesbakk.

– Fullt trøkk og mye spenning

Vegard Skaret er leder for teknisk avdeling på Driftssentralen, og forteller at SI som arbeidssted ikke er det samme som utenforstående kanskje tror om en offentlig organisasjon.

– Her er det ikke slik at ting konstant går sin vante, kjedelige gang, og man kan gjøre jobben i halvsøvne. På Driftssentralen er det fullt trøkk og mye spenning. På mange måter blir SI drevet som en privat bedrift, og vi satser mye på investeringer i ny teknologi og faglig utvikling. SI har som policy å drifte alle systemene vi bruker selv, og etter snart 25 aktive år har vi utviklet en rekke applikasjoner. Det gjør Driftssentralen til en meget interessant arbeidsplass for de som er opptatt av teknologisk kunnskap, mener Skaret.

Følg SI på Facebook og Twitter

Thomas Bogevold, Ivar Ståle Hestmark og Marit Johnsen Grønningsæter er blant de som skal utføre IT-planene for SI fremover.

Thomas Bogevold, Ivar Ståle Hestmark og Marit Johnsen Grønningsæter er blant de som skal utføre IT-planene for SI fremover.

Fremoverlent IT-miljø

Skaret får støtte av Dag Soløy, som er leder for utviklingsavdelingen på Driftssentralen.

– SI har alltid vært meget fremoverlent på IT-fronten, og mye av grunnen til det er at man ser mulighetene til å utnytte teknologi til å drive effektiv og god innkreving. Med skikkelig støtte fra ledelsen har vi bygget et stort og kunnskapsrikt IT-miljø internt, og har tilgang til det mest moderne innen utstyr og programvare, fastslår Soløy.

Følg SI på LinkedIn

Du kan få en flott IT-karriere i SIs flotte bygg i Mo i Rana.

Du kan få en flott IT-karriere i SIs flotte bygg i Mo i Rana.

Hold utkikk etter stillingsannonse

Gjesbakk, Skaret og Soløy ønsker fremtidige kollegaer velkommen til et godt og tett arbeidsmiljø, hvor man både får gode lønnsforhold, rikelig med utfordringer og utviklingsmuligheter, samt mye frihet til å styre sin egen arbeidsdag.

– Hvilken utdanning, kunnskap og erfaring jobbsøkeren har spiller selvsagt en rolle, men det viktigste er at man har interesse og motivasjon, og er nysgjerrig på hvordan man kan utvikle fagfeltet. Man må ønske å forstå helheten i det vi driver med, og ville være en drivkraft for videreutvikling. Det er nok å henge fingrene i her, og mer vil det bli fremover. Vi ber derfor kompetente IT-folk som ønsker en interessant jobb om å holde utkikk etter stillingsannonse fra Driftssentralen på Statens Innkrevingssentral, sier avdelingsdirektør Anita Gjesbakk.

Les mer om jobb hos SI